Ο Όμιλος Forthnet είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής ευρυζωνικών και συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Τις κυριότερες εταιρίες του Ομίλου αποτελούν η Forthnet A.E., που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών από το 2000, η Multichoice Hellas Α.Ε. και η Forthnet Media Holdings Α.Ε., που μέσω της Nova, της πρώτης ψηφιακής, δορυφορικής τηλεοπτικής πλατφόρμας στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται στον κλάδο της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και εκμεταλλευόμενος πλήρως την τεχνογνωσία του, ο Όμιλος Forthnet, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεμονωμένων ή συνδυασμένων υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεόρασης-περιεχομένου, σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς σε όλη την Ελλάδα.  Σήμερα, ο Όμιλος που έφερε το internet και την δορυφορική ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, διαθέτει αλυσίδα με 137 καταστήματα, σε περισσότερες από 60 πόλεις της χώρας και παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερους από 757.000 οικιακούς καταναλωτές (~18% του συνόλου των ελληνικών νοικοκυριών), από τους οποίους οι 126.000 απολαμβάνουν πακέτα 3-play, αλλά και σε περισσότερες από 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Όμιλος Forthnet είναι σταθερά προσηλωμένος στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προτάσεων για την παροχή ολοκληρωμένων και οικονομικά προσιτών υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας στην ελληνική οικογένεια. Τα κανάλια της Nova, καλύπτοντας τομείς περιεχομένου, όπως ψυχαγωγία, ενημέρωση, εκπαίδευση, μουσική, τέχνες και lifestyle, προσφέρουν μέσα από δεκάδες συμφωνίες με τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα το πιο πολυποίκιλο διεθνές υπερθέαμα, ενώ «αιχμή του δόρατος» αποτελούν τα 10 αθλητικά κανάλια της Nova, που μεταδίδουν τις πιο δυνατές ελληνικές και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις και αγώνες σε δεκάδες σπορ, με έμφαση στο ελληνικό ποδόσφαιρο (Superleague). H Νοva έφερε πρώτη στην Ελλάδα την κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition, διαθέτοντας, μέσα σε λίγους μήνες στο ψηφιακό της μπουκέτο, κορυφαία κανάλια HD, όπως το National Geographic HD, το Nat Geo Wild HD, το Discovery HD Showcase, καθώς και πλούσιο περιεχόμενο στο Novacinema HD, με πρεμιέρες και κορυφαίες ταινίες από τα μεγάλα κινηματογραφικά studios του Hollywood. Επίσης, τα κορυφαία παιχνίδια της Premier League και της Superleague μεταδίδονται σε High Defintion, από το Novasports HD.

Ενδεικτικό της συνεχούς προσπάθειας για παροχή πρωτοποριακών λύσεων και εμπειριών είναι το γεγονός ότι η Nova έγινε η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα που έφερε τη 3D εμπειρία θέασης στα ελληνικά νοικοκυριά, με την πρώτη 3D πιλοτική μετάδοση του κορυφαίου αγώνα για το Champions League, Μίλαν – Μπαρτσελόνα, στις 23 Νοεμβρίου 2011.

Χαρτοφυλάκιο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών
Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Forthnet καλύπτει πλήρως τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες ενός νοικοκυριού, μιας μικρομεσαίας επιχείρησης ή ενός μεγάλου οργανισμού.
Σε ό,τι αφορά τους οικιακούς καταναλωτές η εταιρεία προσφέρει μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών πρόσβασης στο διαδίκτυο και τηλεφωνίας, ενώ διαθέτει και κάρτες προπληρωμένου χρόνου πρόσβασης (NetKey) και ομιλίας (Smartalk). Επίσης, έχοντας ως στόχο την παροχή broadband πρόσβασης από παντού, η Forthnet, αναπτύσσει το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων ασύρματης πρόσβασης σε όλη την Ελλάδα. Στο δίκτυο των Forthnet HotSpot, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απολαύσει ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση, ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού ή γραφείου.

Περνώντας στις εταιρικές υπηρεσίες, η Forthnet, υποστηρίζει τη σύγχρονη επιχείρηση προσφέροντας ποιοτικές λύσεις πρόσβασης στο internet, διαμόρφωσης εταιρικών δικτύων (MPLS VPN), διασύνδεσης απομακρυσμένων σημείων παρουσίας (μισθωμένες γραμμές), σταθερής τηλεφωνίας, φιλοξενίας υπολογιστικών συστημάτων και εφαρμογών, καθώς και προηγμένες υπηρεσίες εποπτείας, διαχείρισης, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης αυτών (Managed Services).

Παράλληλα, η εταιρία παρέχει και εξειδικευμένες λύσεις Interactive Marketing, όπως Online Διαφήμιση, Σχεδιασμός και Ανάπτυξη ιστοσελίδων και Mobile Marketing, καθώς και υπηρεσίες ενημέρωσης (πρόγραμμα WebSMART για on line χρηματοοικονομική ενημέρωση), υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας (http://search.forthnet.gr, http://dir.forthnet.gr και το χαρτογραφικό portal DriveMe) κ.ά.

Η Forthnet δραστηριοποιείται και στο χώρο της ακτοπλοΐας, μέσω της FORTHcrs, αναπτύσσοντας υπηρεσίες on line κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων.

Επίσης, από 1ης Νοεμβρίου 2011, ο Όμιλος Forthnet ξεκίνησε τη διάθεση της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Forthnet Satellite Broadband, δίνοντας, πλέον, τη δυνατότητα σε όλους, ανεξαρτήτως που βρίσκονται κι αν η περιοχή τους καλύπτεται επαρκώς από επίγειο δίκτυο χαλκού ή οπτικών ινών, να απολαμβάνουν πραγματικές ευρυζωνικές υπηρεσίες με μεγάλες ταχύτητες λήψης δεδομένων! Μέσα από την υπηρεσία Forthnet Satellite Broadband, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ταχύτητες 10 Mbps downlink και 2 Mbps Uplink, σε όποιο σημείο της χώρας κι αν βρίσκονται.